FESTE-FESTE-BLINDNITTE

10 års produksjonserfaring
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Strukturell design av nagleforbindelse

Når du designer klinkede strukturer, er det vanligvis basert på bæreevnen og spesifikke krav, valg av nagleskjøteform i henhold til naglespesifikasjonene, og fastsettelse av relevante strukturelle parametere, naglediameter og mengde.Materialet til nagler må ha god plastisitet og ingen herding.For å unngå påvirkning av forskjellige ekspansjonskoeffisienter på styrken til nagleskjøter eller forekomsten av elektrokjemiske reaksjoner ved kontakt med korrosive medier, bør materialet til nagler generelt være det samme eller likt det til de naglede delene.

Strukturell design av nagleforbindelse

De ofte brukte naglematerialene inkludererstålnagler, kobbernagler og aluminiumsnagler.

1. Nagletykkelsen overstiger vanligvis ikke 5 ganger diameteren til naglen.

2. Bæreevnen til stansenagling reduseres med ca. 20 % sammenlignet med bornagler.

3. Antall nagler parallelt med belastningsretningen bør ikke overstige 6, men bør ikke være mindre enn 2. Diameteren på nagler i samme struktur bør være så jevn som mulig, med maksimalt to typer.

4. Når du bruker flere rader med nagler for bjelken, prøv å ordne naglerne på en forskjøvet måte for åforbedre fasthetsfaktoren til naglingen.

5. Den tillatte spenningen til nagler laget på byggeplassen bør reduseres på passende måte.

6. Når du nagler flere lag med brett, må grensesnittene til hvert lag være forskjøvet.

Strukturell design av nagleforbindelse2

7. Når platetykkelsen er større enn 4 mm, utføres kun kantbånd;Når platetykkelsen er mindre enn 4mm og det er høye krav til tetthet, kan linduk belagt med bly legges mellom stålplatene for å oppnå tetthet.


Innleggstid: 24. august 2023