FESTE-FESTE-BLINDNITTE

10 års produksjonserfaring
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Hvordan lagre popnagler

Årsak til å være godt bevart:

Blindnagler er enmye brukt materiale i byggebransjen, brukt i ulike anledninger som krever festedetaljer.Vi bør også ta hensyn til å bevare den på riktig måte for å sikre kvaliteten og effektiviteten når den brukes.

Hvordan lagre popnagler11. For blindnagler påvirkes materialet lett av miljøet, og hvis de ruster, vil brukskvaliteten bli påvirket.Så vi bør være oppmerksomme når du bruker og lagrer den, slik at vi kan sørge for sikker lagring.

Hvordan lagre popnagler22. Popnaglene er kompakte, veldig lette og enkle å bære, men nettopp på grunn av den lille størrelsen er de ikke lette å lagre og lette å miste.Så for de som trenger å bruke denne lille festeanordningen ofte, bør det være en måte å oppbevare den godt på.

Slik sparer du bedre:

Forbered først noen små bokser eller poser spesielt for oppbevaring av popnagler.Bruk iøynefallende små etiketter for å skilleforskjellige typer og spesifikasjoner av popnagler, slik at du enkelt kan finne den nødvendige modellen og spesifikasjonene ved behov.

For det andre er det nødvendig å dyrke vanen med regulering.Det er relativt små spesifikasjoner og modeller av popnagler, og de bruker ofte mye tid på å søke på grunn av de små forskjellene mellom tilstøtende modeller.På grunn av den lille størrelsen på delene er det vanskelig å finne dem.Derfor er det nødvendig å dyrke vanen med å raskt hente uegnede smådeler og legge dem i merkede små bokser for å unngå å spre og miste dem.

Hvordan lagre popnagler3


Innleggstid: 19-apr-2023