FESTE-FESTE-BLINDNITTE

10 års produksjonserfaring
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Detaljert forklaring og arbeidsprinsipp for popnagler

Den blinde naglener en slags flygende nagle for ensidig nagling, men den må klinkes med en spesiell verktøytrekkende naglepistol (manuell, elektrisk, automatisk).Denne typen nagler er spesielt egnet for nagler der det er upraktisk å bruke vanlige nagler (nagler fra begge sider), så den er mye brukt i produkter som bygninger, biler, skip, fly, maskiner, elektriske apparater, møbler osv. .

Detaljert forklaring og arbeid1

Fordeler med popnagleutstyr:

Blindnaglen har et bredt spekter av nagler, rask installasjon, stabil og pålitelig ytelse, og er mye brukt i prosess- og produksjonsindustrien over hele verden.De viktigste fordelene med bruken inkluderer:

·Ensidig konstruksjon
·Bredt nagleområde
·Rask installasjon
·Stor klemkraft, god seismisk motstand
· Naglebruddet er flatt og låseevnen er sterk

 Detaljert forklaring og arbeid2

Arbeidsprinsipp for popnagler:

Arbeidsprinsippet til popnagler oppnås ved å trekke kjernehodet, ved hjelp av en kraft fra innsiden til utsiden.Hvis du ønsker å bruke blindnaglene bedre, må du først forstå arbeidsprinsippet i detalj.

De åpne blindnaglene med flatt rundhodeer de mest brukte.De forsenkede blindnaglene er egnet for nagleanledninger som krever jevn ytelse, og de lukkede blindnaglene er egnet for nagleanledninger som krever høy belastning og en viss tetningsytelse.

Naglen til popnaglen er å bruke en metallsylinder eller metallrør (nagle) med en litt mindre diameter enn hulldiameteren for å passere gjennom arbeidsstykket som skal nagles, og banke eller sette trykk på de to endene av naglen for å deformere og tykne metallsøylen (røret) og danner et naglehode (hette) i begge ender, slik at arbeidsstykket ikke kan løsnes fra naglen.Når den ytre kraften som skiller arbeidsstykket påføres, vil skjærkraften som genereres av spikerstangen og spikerhetten hindrer arbeidsstykket fra å separere.

 Detaljert forklaring og arbeid3

Naglering av popnagler kan deles inn i kaldnagler og varmenagler.Kaldnagler er nagling av nagler ved normal temperatur;Varmnatning brukes på steder med høyere tilkoblingskrav, som f.eks. nagling av stålbjelker av jernbroer.Under varmnatning må naglene forvarmes, og de røde og varme naglene må trenges inn i naglehullene.Etter at naglehodene er stanset, vil krympespenningen i kjøleprosessen gjøre forbindelsen tettere.

Den blinde naglener også et viktig verktøy for nagling, og nagling krever generelt tosidig drift.Utseendet til blindnagle gjør ensidig betjening til en mer praktisk prosess.


Innleggstid: 30. mars 2023